Още продукции /   Програма Епизоди

Драма и любов в турските сериали по Нова ТВ

Всеки следобед „Езел”, „1001 нощи”, „Готова на всичко”
Viasat History разкрива живота на „Викингите“ Последни изпитания в „А” ПФГ за Левски и Черно море преди финала за Купата Годишните музикални награди на БГ Радио за 2015 тази вечер по Нова Кастингът на Нова ТВ за непрофесионални актьори продължава

Поредица от драматични обрати, любов и предателства предлагат всеки делничен ден турските сериали на Нова ТВ. Маратонът в 12.00 ч. започва с „Езел” - напрегната драма, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност. 

Омер е млад мъж с добро сърце, отдаден на семейството и на своята любов Ейшан. Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство и своята любима. От свободен човек той се оказва зад решетките, обвинен за нещо, което не е извършил. При огромен пожар в затвора обаче успява да избяга и започва нов живот, дегизиран като друг човек – Езел. След като сменя самоличността си, идва денят, в който младият мъж трябва да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов. Планът е да накара тази любов отново да се влюби в него, да им вземе всичко и да потърси лично отмъщение.

Също толкова драматичен е и разказът в следващия турски хит – „1001 нощи” (13.30 ч.). Сериалът проследява историята на Шехерезада, трудностите, през които преминава, за да спаси живота на детето си и жертвите, на които е способна една майка.

Готова на всичко е и героинята в поредицата „Готова на всичко” (15.00 ч.) – Алие. Сагата представя семейна история, в която мечтите не винаги се оказват най-добрата възможност за хората, а семействата не винаги могат да останат заедно. На пръв поглед Алие има всичко – красив дом, щастливи деца и прекрасен съпруг. Нещата обаче не винаги са такива, каквито изглеждат.

Още продукцииОще

Коментари

-----