Още продукции /   Програма Епизоди

Драма и любов в турските сериали по Нова ТВ

Всеки следобед „Езел”, „1001 нощи”, „Готова на всичко”
Литекс гони второто място срещу ЦСКА, Локо Сф посреща Ботев за третото Благотворителен турнир по картинг на Holiday Heroes Кастингът на Нова ТВ за непрофесионални актьори продължава Лидерът гостува в Стара Загора, Левски ще бори Марек в Дупница

Поредица от драматични обрати, любов и предателства предлагат всеки делничен ден турските сериали на Нова ТВ. Маратонът в 12.00 ч. започва с „Езел” - напрегната драма, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност. 

Омер е млад мъж с добро сърце, отдаден на семейството и на своята любов Ейшан. Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство и своята любима. От свободен човек той се оказва зад решетките, обвинен за нещо, което не е извършил. При огромен пожар в затвора обаче успява да избяга и започва нов живот, дегизиран като друг човек – Езел. След като сменя самоличността си, идва денят, в който младият мъж трябва да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов. Планът е да накара тази любов отново да се влюби в него, да им вземе всичко и да потърси лично отмъщение.

Също толкова драматичен е и разказът в следващия турски хит – „1001 нощи” (13.30 ч.). Сериалът проследява историята на Шехерезада, трудностите, през които преминава, за да спаси живота на детето си и жертвите, на които е способна една майка.

Готова на всичко е и героинята в поредицата „Готова на всичко” (15.00 ч.) – Алие. Сагата представя семейна история, в която мечтите не винаги се оказват най-добрата възможност за хората, а семействата не винаги могат да останат заедно. На пръв поглед Алие има всичко – красив дом, щастливи деца и прекрасен съпруг. Нещата обаче не винаги са такива, каквито изглеждат.

Още продукцииОще

Коментари

-----