Ернесто и Хектор задействат план за убийството на Кати тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Петте приятелки Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина отново ще станат жертви на заплетени ситуации и неочаквани обрати, вследствие на обърканите им планове и шокиращи разкрития в  хитовия сериал „Подли камериерки”. В епизода тази вечер по Нова Марисол започва да вярва, че Тейлър крие нещо за убийствата и предприема собствено разследване, което може да доведе до опасни последици.

Ернесто и Хектор задействат план за убийството на Кати, който отрази доста неблагоприятно на Роузи.  Самата тя научава истината за Ернесто и отношенията му с мексиканския картел. Зойла трудно се адаптира към голяма промяна в работата ѝ и ще бъде изправен пред голяма морална дилема. Последствията от действията на Ейдриън в миналото го застигат и застрашават щастливото му семейство, след като на прага на къщата му се появява биологичния баща на доведения му син Дион…

Как ще се развият събитията и ще успеят ли Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина да се измъкнат от сложните ситуации, койито са попаднали? Гледайте епизод 12 от трети сезон на „Подли камериерки” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от поредицата – можете да го гледате отново в NovaPlay.