Там тя се е лекувала от маниакално-депресивен синдром. Според медиите на Острова Катрин е преживяла много тежко раковото заболяване на съпруга й - звездата на Холивуд - Майкъл Дъглас...

Британската актриса Катрин Зита-Джоунс е прекарала няколко дни  в психиатрична клиника. Там тя се е лекувала от маниакално-депресивен синдром. Според медиите на Острова  Катрин е преживяла много тежко раковото заболяване на съпруга й - звездата на Холивуд - Майкъл Дъглас.  


Катрин Зита-Джоунс е била подложена на силен стрес през миналата година, когато Майкъл Дъглас беше диагностициран с рак на гърлото и беше подложен на интензивно лечение. Той спечели битката с болестта, но огромното напрежение е повлияло на психиката на неговата съпруга.


Наложило се известната актриса да постъпи в психиатрична клиника. Тя е била лекувана там в продължение на пет дни. За всеки ден престой в специализираното лечебно заведение се заплаща по около 800 щатски долара. Терапията се е оказала успешна и сега 41-годишната Катрин Зита-Джоунс е добре.


Според неин говорител, тя с голямо нетърпение очаква да започне работа още през тази седмица по снимките на два филма.


Маниакално-депресивният синдром, наречен още биполярен синдром, се характеризира с промени в настроението от еуфория до депресия.