Младата дама тежи 3.300 кг и е висока точно 50 см...

Рано тази сутрин точно в 5.22 минути се е родила дъщерята на лидера на БСП Сергей Станишев.

Младата дама тежи 3.300 кг и е висока точно 50 см. Момиченцето ще се казва Дариа. Тя и майка й Моника Йосифова са в добро състояние.

Всъщност много се вълнувам и очаквам с нетърпение за първи път да стана баща. Тепърва има какво да науча в тази сфера. В момента се уча да общувам с децата на Моника, да говоря с тях. Искам да знаят, че могат да разчитат на мен. А мисля, че мога и да ги уча на някои неща, призна 44-годишният Станишев неотдавна.

Бившият министър-председател разказа, че двамата са се запознали през 2006 г., покрай президентската кампания. \"После пак работихме в една друга кампания на Министерството на финансите през 2007-а - \"Бъди активен\".

Моника работеше заедно със Съюза на издателите, КРИБ, Българска стопанска камара и други. Кампанията беше много навременна и добре организирана, участваха всички министри, които имаха оперативни програми, правехме срещи с кметове, с бизнеса, с неправителствени организации\", казва още Сергей Станишев.

През месец февруари стана ясно, че Моника Йосифова очаква бебе от лидера на БСП и бивш премиер Сергей Станишев. Двамата живеят заедно от есента на миналата година./БГНЕС