\"Това е българското МВР, което за мен е срам и позор, че носят български пагон\", заяви Волен Сидеров...

\"Атака\" минава в опозиция още днес, ако незабавно не бъдат освободени задържаните симпатизанти на партията. Това каза Волен Сидеров в Народното събрание.

 

\"Български полицаи се подиграват с български патриоти, има задържани наши активисти, има задържани хора от законно разрешен митинг и нито един задържан ислямист, с чалма на главата, които се подиграват с България, които проповядват джихад и които искат смърт на християните\", каза Волен Сидеров и представи снимков материал пред малкото останали депутати в залата.

 

\"МВР частите, които бяха там и безмълвно наблюдаваха как ислямисти хвърляха камъни и се заканват на християни със смърт. Нито един арестуван. Какъв е нашият извод – че в България МВР работи като еничарски корпус, срам и позор за българската полиция, която арестува български патриоти и която не пипа с пръст нито един престъпник с чалма и с фес\", заяви още Волен Сидеров.

 

\"Ние повече това няма да го търпим. В България ще има тържество на българското достойнство, няма да се случи това, което вие искате с поклончета към Турция, със свалени гащи, защото в България има български патриоти, които ще се борят докрай\", продължи лидерът на \"Атака\".

 

Според него мюсюлманите са били предварително подготвени./ Агенция \"Фокус\"