Ескалира напрежението след сблъсъка пред софийската джамия. Лидерът на Атака Волен Сидеров и наскоро изключеният депутат от ДПС Корман Исмаилов са се сбили в предаване на програма Хоризонт, съобщиха от медията...

Ескалира напрежението след сблъсъка пред софийската джамия. Лидерът на Атака Волен Сидеров и наскоро изключеният депутат от ДПС Корман Исмаилов са се сбили в предаване на програма Хоризонт, съобщиха от медията. 

По-рано днес петиции до главния прокурор срещу и от страна на \"Атака\" последваха сблъсъците пред Баня Баши. Днес партията на Волен Сидеров подкрепи своята позиция с кадри, снимки и коментари.

Хората на Сидеров показаха нагледно пример, че според тях полицията взема страна, и то не правилната. За пореден път от Атака повториха, че били предупредили органите на реда за очаквани провокации. Сидеров показа и човек от противниковия лагер с нож.

Вместо гражданската петиция за сваляне на имунитета му и подвеждане под отговорност за разпалване на междуетническа вражда, Сидеров предпочете да борави с факти: \"Този екземпляр тук се нарича Али Юзеиров, който се опита да създаде ислямистка партия и съдът не му разреши\".

Сидеров обяви петицията на \"Атака\", в която се говори за нападение на фундаментални ислямисти и се иска имунитета на Ахмед Доган.

По-късно днес стана ясно, че и ДПС на техен ред искат имунитета на Сидеров.

\"Такъв цирк не съм виждал от 20 години...\" - това беше коментарът на водещия на \"Неделя 150\" Величко Конакчиев след спречкване между Волен Сидеров и независимия депутат Корман Исмаилов. По-рано днес в ефира на националното радио двамата спориха кой е предизвикал сбиването пред джамията. 

 

Какво заяви Волен Сидеров по време на гостуването си в предаването \"На четири очи\", може да видите ТУК.