\"Ако случайно бъда убит, то няма да е, защото съм измамник, а защото знам много неща\"...

Тази седмица българските вестници гръмнаха със заглавия по повод завръщането на скандалния немски журналист Ник Щайн в България.

 

Дълго време той водеше предаването \"От телефон до микрофон\", където даваше възможност на зрителите да изказват своето мнение по случващото се в България. Днес Ник Щайн даде единственото и специално интервю за \"Станция Нова\".

 

\"Българските политици решиха да ми развалят имиджа и ме изкараха измамник. Не е вярно, че има жалби от хора срещу мен, защото иначе нямаше да се върна в България\", обясни слуховете по негов адрес журналистът.

 

\"Истината е, че за 10 години тук аз научих много неща. От 240 \"тъпотати\", както ги наричам аз, познавам поне 120 от тях. Знам много неща за личния им живот, те го знаят и затова се притесняват\", разказа Ник Щайн.

 

Той поясни, че сега се е върнал в страната ни, за да наблюдава изборите и това дали \"все още се правят с кебапчета и кюфтета\".

 

\"Познавам Алексей Петров и смятам, че той ще бъде следващият убит човек в България\", заяви Ник Щайн.

 

Той е на мнение, че Бойко Борисов ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ.
\"Бойко не е лош човек, той е мъжко момче. Или печели всичко, или губи всичко\", на мнение е немският журналист.

 

\"Ако случайно бъда арестуван или убит, то няма да е, защото съм измамник, а защото знам много неща\", завърши Ник Щайн.