В България има все повече последователи на сатаната, смята Георги Гелеменов...

\"В България има все повече последователи на сатаната\", каза в предаването \"Карбовски: Директно\" отецът-екзорсист Георги Гелеменов.

 

\"Много демони има и в парламента, защото е построен върху старо турско гробище. Това не е легенда, затова и шестима български премиери са убити\", допълни отецът.

 

На въпрос иска ли да прогони някой дух от политик, отецът заяви, че иска да го прогони от \"един подскачащ политик\", а именно Волен Сидеров.

 

\"Търсят ме много хора заради това, че така наречените магове ги лъжат. Идват при мен и нещата им се оправят. Маговете се опитват да гонят злите духове, но не успяват\", каза още Георги Гелеменов.

 

\"Незаплатената молитва не действа. Това съм установил в моята дългогодишна практика. И в Евангелието е казано, че работникът заслужава своята награда. Взимам 40 лева, нищо особено. Не са стотици, както взимат магьосниците\", поясни отецът-екзорсист.

 

Той посъветва, когато си купуваме дрехи втора употреба, да слагаме в пералнята една чаша светена вода, за да се изчисти негативната енергия, наслоена от предишния собственик.

 

При купуването на коли втора употреба също е нужно да бъде извършен водосвет, защото колата може да е карана от лош човек, да е убит човек с нея и отрицателната енергия, натрупана в автомобила, все още да действа.