Алексей Петров за съмненията за манипулация на вота...


Състезание не се състоя. Смятахме, че в България ще се проведе състезание за президент на Република България. Ние – 18 кандидат-президентски двойки, пожелахме да чуем правилата и да участваме в надпреварата. Всъщност се състоя един цирк, режисиран от управляващите, в който те отделиха трима, и решиха всички останали да не участват в състезанието. Това отговори кандидатът за президент Алексей Петров на въпроса на водещия на „Здравей, България\" дали се е надценил.


Критерият за успял или неуспял кандидат не би могъл да бъде броят на гласовете, допълни още Петров.


Според него, ако се сравни кой кандидат колко и къде се е появявал по медиите, ще могат да бъдат отделени две групи, като едните са били привилегировани, а другите не са успяла да кажат това, което са искали и реално не се е състояло състезание на идеи. За Алексей Петров, именно управляващите са направили това разделение на две групи.


Той допълни, че участието си в тази \"кампания\" може да се нарече по-скоро негова лична битка с Бойко Борисов, в която той дори не е успял да каже това, което е искал.


Според Алексей Петров, ако това управление продължи работата си по този начин - да се ликвидират доходът и работните места на хората, \"господин Борисов го очаква наритване не от Алексей Петров, не от хората, а от мизерията\". Не може в това време, когато има пари в единия резерв, Борисов да ги вземе и да ги излее в магистрали, допълни още кандидатът за президент.


Какво заяви Алексей Петров за отношенията си с Яне Янев и има ли пръст в създаването на РЗС – вижте във видеото.