Междувременно 18-годишната й дъщеря Боби беше изписана от болницата...

Няма следи от насилие по тялото на Уитни Хюстън. Това каза съдебният лекар, който е направил аутопсията на певицата. Той обаче обяви, че по искане на полицията, засега няма да обяви причината за смъртта на 48-годишната звезда. Медикът подчерта, че трябва да бъдат изчакани резултатите от токсикологичните анализи, преди да се правят каквито и да било заключения.   

 

При аутопсията в белия дроб на Уитни Хюстън е била открита вода, твърди американският сайт за светски новини Ти Ем Зи. Това подкрепя хипотезата, че певицата се е удавила във ваната в хотелската си стая, където беше открита мъртва.

 

Ако човек бъде потопен във вода след смъртта си, в белия му дроб няма да влезе вода, коментират експерти. Засега полицията се въздържа да прави каквито и да било окончателни заключения дали Уитни Хюстън е била жива към момента на потапянето си под водата.

 

Други американски медии пишат, че в стаята на Уитни Хюстън следователите са открили антидепресанти, предписани от лекар.

 

Междувременно 18-годишната й дъщеря Боби беше изписана от болницата, в която беше приета заради силния стрес и шока, в който изпадна. Според някои информации момичето се скарало с полицаите, които не й разрешили да види тялото на майка си.