Благо подкрепи не само с думи, но и с жест приятелството си със Стилиян...

 

Благой Георгиев се включи в кампанията в подкрепа на Стилиян Петров, който в петък обяви, че е болен от левкемия. Футболистът и новите му съотборници направиха специален клип.

 

"Потресен съм от тази вест, веднага се обадих на Стенли по телефона и го подкрепих", каза Благо. "Толкова години сме играли рамо до рамо в националния отбор, освен това сме и добри приятели" , допълни той.

 

Благо показа оптимизъм, че капитанът на Астън Вила ще се възстанови бързо. Освен колеги, двамата са и приятели. За Стилиян Георгиев сподели още, че е прекрасен човек, който има уникален характер и неслучайно е и капитан на българския национален отбор.

 

Юношата на Славия организира кампания в Грозни в подкрепа на Стилиян Петров. Той накара всички свои съотборници в Терек да кажат пред камера по едно изречение на различни езици за капитана на Астън Вила.

 

Видеото можете да видите на сайта на Благо, както и на сайта на Терек. Инициативата има за цел да демонстрира съпричастността на футболистите от чеченската столица към тежката битка на Стилиян Петров с болестта.

 

Вижте повече спортна информация на сайта на Nova Sport.