Национална лотария

Събота, 19.30 ч.

За 30 минути награди на стойност до 1 милион лева. Това може да се случи само в най-щедрата телевизионна игра в ефира – Национална лотария. Шоуто, което раздава невиждани награди и често се превръща във „виновник” за сбъдването на мечтите на своите участници.

През новия сезон играта се завърна с нови възможности за печалба и... ново попълнение към водещия Захари Бахаров – чаровната Рая Пакова. Игрите „На крачка от късмета”, „Сейфове”, MEGA JACKPOT са само част от възможностите за участниците да си тръгнат с колкото е възможно по-голяма сума.

Национална лотария е единствената игра, в която всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да купят лотариен билет на Национална лотария – Сбъдни мечтите си и ТВ Мечта" или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри”, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност, според тарифния ви план) и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе директно в студиото на шоуто. 

Билети на Национална лотария се продават в търговската мрежа, като най-близкото място за продажба може да намерите на картата ТУК.

Национална лотария: събота, 19.30 - 20.00 ч. 

АкцентиОще

-----