Национална лотария

Събота, 19.30 ч.

Само за 30 минути – награди на стойност до 1 милион лева. Това може да се случи само в най-щедрата телевизионна игра в ефира – Национална лотария. Шоуто, което раздава невиждани награди и често се превръща във „виновник” за сбъдването на мечтите на своите участници.

След успешния първи сезон през 2012 година, вторият сезон на играта се завърна през есента на 2013 година с нов декор, нови игри, нови възможности за печалба и... ново попълнение към водещия Захари Бахаров – чаровната Вяра Атова, известна както с музикалния си опит, така и с факта, че е била лице на българска музикална телевизия. Така музикалният изпълнител в лицето на Вяра Атова и доказаният артист в лицето на Захари Бахаров се обединяват в един неповторим тандем.  

Новият сезон на Национална лотария дойде и с куп промени – участниците са вече 10 на брой, избират се на живо в предаването, участват в напълно нови игри и следват нови правила на познатите вече такива. „На крачка от късмета”, „Сейфове”, най-атрактивнага игра MEGA JACKPOT са само част от възможностите за участниците да си тръгнат с колкото е възможно по-голяма сума.

„Национална лотария" е единствената игра, в която всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария – Сбъдни мечтите си и ТВ Мечта" или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри", да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност, според тарифния ви план) и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе директно в студиото на шоуто. 

Билети на „Национална лотария" могат да бъдат закупени в търговската мрежа. Най-близкото до Вас място за продажба на билети, може да намерите на картата ТУК.

Национална лотария: събота, 19.30 - 20.00 ч. 

АкцентиОще

-----