Национална лотария

Събота, 19.30 ч.

30 минути награди за над 1 милион лева. Това може да се случи само в най-щедрата телевизионна игра в ефира – Национална лотария. Шоуто, което раздава невиждани награди и често се превръща във „виновник” за сбъдването на мечтите на своите участници.

През новия сезон играта се завърна с нови възможности за печалба и... ново попълнение към водещия Захари Бахаров – чаровната Рая Пакова. Игрите „На крачка от късмета”, „Сейфове”, MEGA JACKPOT са само част от възможностите за участниците да си тръгнат с колкото е възможно по-голяма сума.

Национална лотария е единствената игра, в която всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 1000 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да си купят лотариен билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си”, „Лото+”,  „Златната 7”, „Мечтаният Дом”, „Мега Милиони”, „Печалба за Цял Живот”,  „Кеш х 10”, „Кеш х 20”, „Кеш х 50”, билет „Лото 6 от 47” или да участват играта „Лото 6 от 47”. Ако печалбата Ви е „Участие в жребии за ТВ игри”, трябва да регистрирате кода на печелившия билет или квитанция в сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност, според тарифния ви план) и да стискате палци да бъдете изтеглен.

Билети на Национална лотария се продават в търговската мрежа, като най-близкото място за продажба може да намерите на картата ТУК.

Национална лотария: събота, 19.30 ч. 

 

 

АкцентиОще

-----