На кафе

Понеделник - петък, 9.30 ч.

Сутрешното кафе отдавна има своята най-добра компания – тази на най-успешното сутрешно женско предаване в българския ефир – „На кафе”.

Решено в топла и уютна стилистика, студиото зарежда с настроение и глътка свеж въздух, като не пропуска да запознае с най-интересните и любопитни за всяка жена теми и личности. Главна роля в това пътешествие има водещата Гала, утвърдила се през годините като едно от най-обичаните телевизионни лица. За безспорния чар на предаването допринасят и останалите дами в екипа – ко-водещата Деляна Маринова – Джуджи, репортерът Зейнеб, професионалният готвач Елица и д-р Папазова.

Как да водим здравословен начин на живот? Как да отглеждаме децата си и да се грижим за самите себе си? Какво да приготвим в кухнята? Кои са последните новини от света на шоубизнеса? Какво се случва с най-интересните личности от обществено-културния живот и как протича денят в тяхната компания? Какви изненади ежедневно подготвят репортерите на „На кафе” и как понякога изненадват дори самата Гала?

Към всичко това добавяме и ангажираността на предаването към различни благотворителни каузи, инициирането на мащабни риалити проекти, поредица от живи включвания, репортажи и свежи рубрики, които правят сутрешното женско шоу на Нова телевизия още по-динамично, а екипът му – най-добрата компания, с която съвременната жена би започнала своя ден... на чаша кафе, чай или просто с добро настроение.

На кафе: от понеделник до петък, 9.30 – 11.30 ч.

АкцентиОще

-----