Големите надежди

Първи сезон

Най-талантливите пеещи деца на България превзеха голямата сцена.

В продължение на три месеца Нова радва зрителите с „Големите надежди” – шоуто, в което децата и техните музикални заложби са в светлината на прожекторите, за да докажат, че повече от всеки друг заслужават нашите аплодисменти. Водещият на формата - Драго Симеонов, доказа, че не само е любим радио глас, телевизионно лице и колумнист, но най-важното – едно голямо дете по душа. Очарователната му помощница Ахинора Джамбова помогна на Драго да открие отново детското в себе си и спечели сърцата на зрителите със своята непринуденост и чувство за хумор.

Известни изпълнители от три поколения – един от най-утвърдените поп изпълнители и текстописци Любо Киров, порасналото дете-чудо Дивна и любимецът на публиката Веселин Маринов влязоха в ролята на жури, за да коментират, да поощряват и да помагат на младите таланти. Единствено зрителите обаче бяха тези, които избраха най-голямата надежда на България.

Това е Кристиана Атанасова от Търговище.

 А каква ще бъде наградата за най-голямата надежда на България? Победителят ще получи не един, а цели три приза – парична награда на стойност 30 000 лв., която родителите на детето ще могат да инвестират в развитието на неговия талант, обучение в Академията по сценични изкуства на сър Джеймс Пор Маккартни в Ливърпул, както и участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy.

„Децата са единственото нещо, което продължава да докосва сърцата ни. През последните три месеци те всички доказаха, че са победители и че са истинските големи надежди на България”, заяви на финала продуцентът на „Големите надежди” Маги Халваджиян. „За мен беше чест да съм продуцент на това шоу”,  обобщи той.

„Големите надежди”  на България вече са известни, но тяхното пътешествието в света на музиката продължава.

 

Ексклузивни бекстейдж видеа можете да гледате във Vbox7.com.

Целите епизоди от предаванията можете да гледате в NovaPlay

АкцентиОще

-----