Дикoff

Неделя, 16.00 ч.

„Дикoff” е публицистичното предаване на Нова, което предлага на зрителя три часа вълнуващи разговори, интервюта и емоционални истории. Безкомпромисен, болезнено остър и откровен, често дори неудобен. Такъв е Сашо Диков. Такова е и предаването „Дикoff” – „ушито” изцяло по мярка на своя водещ, мъжкарско, провокативно, ръбато, честно и безспорно посветено на една единствена цел – да показва тези, които отстояват принципите си.

„Ветрогонец” – така нарича Диков продуцентът на предаването и продуцентска къща „Телеман” Боян Петков. Журналистът, който винаги е в окото на бурята, никога не прави компромис с принципите си, не се страхува да задава въпросите, които други не биха задали, застава зад каузите, с които други не биха се ангажирали. Верен на себе си, именно такъв го виждат зрителите в „Дикoff”.

Предаването обединява поредица от безкомпромисни разговори, интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната и емоционално разказани истории на обикновени хора. Към тях добавяме и запазената марка на Диков, а именно Стажанта – рубриката, в която водещият има своето запазено място в кулоарите на парламента – ексклузивни кадри и разговори от Народното събрание, интересни срещи и първите коментари на депутатите след излизането им от пленарна зала.

Така „Дикoff” продължава да следва принципа, наложен от продуцентска къща „Телеман”, а именно – да среща „горната” и „долната” земя, да показва тези, от които зависи, тези, които зависят; и неочакваните моменти, в които тези зависимости се преобръщат. Ето защо „Дикoff” е не просто телевизионно предаване – то е истинска витрина на общия ни живот, с всички негови лица и нюанси.    

Дикoff: неделя, 16.00 – 19.00 ч.

-----